• тел:+389 47 202 777
  • фах:+389 47 202 776
  • емаил:turist@turist.com.mk

Пребарување

Услуга

  • 2,498€
    AMARA DOLCE VITA LUXURY
    ALL INCLUSIVE ...

Најнови понуди

1,777€
BARUT ARUM 5 *
Сиде
...
1,660€
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5 *
Сиде
50 метри од плажата, 12 км од Манавгат, 20 км од Сиде, ...
2,207€
AMARA WING RESORT COMFORT 5 *
Кемер
...
1,784€
CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 *
Кемер
Хотелот е лоциран на 56 км од аеродромто во Анталија и ...
1,499€
ASDEM LABADA HOTEL 5 *
Кемер
Од аеродромот 10км, од Кемер 12км, 10 катна зграда, ...
1,008€
GRAND TROYKA HOTEL 3 *
Аланија
хотелот е на 105 км од Анталија, на 13 км од центарот н...
1,171€
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3 *
Аланија
...
1,060€
TURKMEN HOTEL 3 *
Аланија
...
2,074€
MA BICHE HOTEL&THALASSO 5 *
Кемер
Локација Кемер-Гојнук,46 км од аеродромот во Анталија. ...